3 metode simple de a face bani pe internet cu pasiune

faci bani pe net

Se fac bani mulți pe net conținutul original distribuit în diverse rețele sociale. Chiar dacă rețeta pentru a-ți câștiga astfel existența este destul de simplă, tot necesită ceva muncă și perseverență. Partea bună este aceea că nu trebuie să investești mulți bani dacă ai destulă creativitate.

Pentru a avea succes în acest domeniu trebuie să înțelegi de unde vin banii, pentru a face în așa fel încât conținutul pe care îl creezi să fie cât mai eficient.

Nimeni nu îți dă bani pentru a te filma în timp ce faci activități banale, dar dacă ai destule persoane care îți urmăresc filmulețele, se vor găsi destule firme care să-și dorească a plăti publicitate care să ajungă la acele persoane. Cu cât cererea de reclamă care să fie difuzată odată cu materialul creat de tine este mai mare decât spațiul de reclamă disponibil, cu atât această reclamă va fi mai scumpă, iar cota parte care îți va reveni va fi mai mare.

Cum să faci bani din YouTube

Canalul de YouTube a devenit ca notoriu în a fi o sursă de venit destul de bună. Foarte multe vedete (și nu numai) de la noi câștigă zeci de mii de euro lunar pentru reclamele afișate de Google odată cu vizualizările filmelor încărcate de pe canalele lor de YouTube.

Pentru a începe a câștiga bani din YouTube trebuie să îndeplinești niște criterii destul de exigente: trebuie să ai cel puțin 1000 de abonați ai canalului și peste 4000 de ore de vizionare publică, iar conținutul urcat de tine trebuie să îndeplinească niște standarde: trebuie să fie original și să nu aducă prejudicii altor persoane sau organizații.

Dacă te-ai apucat de YouTube nu trebuie să faci altceva decât să îți îndrepți atenția către public și să faci conținut din ce în ce mai interesant, în momentul în care vei îndeplini condițiile de eligibilitate, cei de la YouTube te vor contacta prin e-mail pentru a-ți propune să devii YouTube Partener și să faci bani.

Pentru început nu ai nevoie decât de idei cât mai originale pentru a crea filmulețe. Poți face acest lucru fie cu telefonul, fie postând înregistrări ale ecranului calculatorului sau chiar postând prezentări făcute în PowerPoint și exportate în format MP4. În timp ce vei începe să câștigi îți vei permite și să investești în gadgeturi și softuri mai performante pentru a-ți îmbunătăți calitatea materialelor video realizate.

Cum să primești bani de la Google pentru ceea ce scrii?

Trebuie să-ți faci un site sau un blog pe care să scrii, pe care să-l promovezi astfel încât să-ți atragi din ce în ce mai mulți cititori fideli. Deși este mult mai ușor să-ți faci un cont de Google Adsense pentru a implementa reclamele pe acel site sau blog, este destul de dificil să atragi destul de multe persoane care să-ți citească scrierile pentru a avea un venit substanțial.

Sunt două motive care stau la baza dificultății de a câștiga bani din reclamele AdSense de pe un site

  • îți trebuiesc mai multe cunoștințe pentru a putea ține online un site de succes
  • Lumea evită să citească, dacă are opțiunea de a urmări un film

Cum să faci bani din marketing afiliat?

Poți face destui bani din marketing afiliat, adică recomandând produse. Indiferent de metoda pe care o alegi pentru a ajunge la cât mai multe persoane, mecanismul este destul de simplu, pentru că faci bani din vânzarea pe care o generezi.

În funcție de produse sau vânzători, poți obține între 2% și 30% din totalul vânzărilor generate de tine. Dacă ar fi să luăm o medie de 8% comision, pentru vânzări de 1000 lei pe zi ai câștiga 2400 lei lunar.

Cele mai cunoscute platforme de Marketing Afiliat de la noi sunt Profitshare și 2Performant, din ele faceți rost de link-uri pe care să le promovați, acordând atenției termenilor și condițiilor impuse de fiecare advertiser în parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *