Prețul unui blog

Te-ai decis să-ți faci un blog și nu știi cum? Nu este cazul să te gândești acum la bani ... mai întâi trebuie să afli cu ce se mănâncă bloggingul. Îți ofer mai jos câteva surse de informare pentru a te decide ce ai de făcut:

WordPress este o platformă care s-a consacrat oferind posibilitatea tuturor să-și creeze un blog într-o manieră profesionistă fără costuri. Ulterior permite trecerea la un nivel superior, fie prin achiziționarea de servicii suplimentare fie prin utilizarea platformei pe un serviciu de găzduire plătit, cu domeniu propriu.

Dacă vrei să încerci să îți faci un blog gratuit cu ajutorul acestei platforme îți poți face un cont gratuit aici: wp.com. Trebuie să știi că există anumite restricții impuse atât în ceea ce privește conținutul ce poate fi publicat, cât și în ceea ce privește aspectul viitorului blog, cu toate că, în ceea ce privește aspectul, ai atât de multe opțiuni de personalizare încât îți poți pune propria amprentă pe viitorul blog astfel încât să ieși în evidență.

Blogger este platforma de blogging oferită de Google Inc. Este destul de simplistă în aspect și opțiuni, dar are două mari avantaje:

 • îți permite să utilizezi propriul domeniu web fără costuri suplimentare, dar cu ceva cunoștințe tehnice.
 • Îți permite, dacă ai conținut de calitate și destui vizitatori, să câștigi bani cu ajutorul anunțurilor Google Ads

Partea cu contul este pe jumătate rezolvată dacă ești utilizator Android, deoarece ai cu siguranță un cont creat, chiar dacă acesta nu este absolut necesar pentru a folosi telefonul. Nu-ți mai rămâne decât să accesezi https://blogger.com sau să-ți descarci aplicația din Magazin Play.

Dacă deja ai încercat una dintre cele două platforme, dar ai decis să avansezi trecând la nivelul de blog self-hosted, îți pot oferi această posibilitate pentru costuri foarte mici, chiar începând de la 50 lei/an.

Ce îți pot oferi pentru 50 lei / an?

 • Un subdomeniu personalizat de forma [numele_tau].wtw.ro.
 • Acces ftp pentru fișiere.
 • Adresă de e-mail de forma [nume]@wtw.ro.
 • Instalarea și funcționarea WordPress atât timp cât nu ocupă mai mult de 5GB spațiu de stocare și nu vei folosi acest serviciu cu bună credință

Vrei un blog pe care să-l poți controla pe deplin?

Contactează-mă pe adresa office@iumo.ro trecând la subiect "Ref: oferta infopret.eu" și îți voi crea propriul blog contra sumei de 300 lei. În acești bani vor fi incluse următoarele servicii:

 • găzduire pentru 12 luni
 • înregistrare domeniu pe numele tău cu unul dintre TLD-urile: ,ro, .com, .eu, .info, .net
 • instalare WordPress
 • asistență în configurare
 • indexarea blogului de către motoarele de căutare Google și Bing

Profită de ofertă

Cere informații suplimentare

Etichete: , ,

One thought on “Prețul unui blog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *