Prețul unui articol pe Blog

articole pe blog

Dacă am vorbit de curănd despre prețul unui blog, hai să vorbim acum despre prețul unui articol publicat pe un blog, adică despre prețul unui advertorial.

Așa cum am vorbit și despre prețul unui blog, și în cazul prețului unui advertorial suma minimă începe tot de la zero! există site-uri și bloguri care îți permit să publici gratuit articole, în general cu condiția ca acestea să aducă un plus de valoare conținutului acestora.

Problema cu advertorialele gratuite constă în faptul că-ți ocupă timp conceperea și publicarea lor, dar nu prea îți aduc plus-valoare.

In realitate, prețul pentru publicarea advertorial depinde de calitatea site-ului pe care se dorește a fi publicat și de calitatea materialului ce se dorește a fi publicat.

Eu cumpăr și vând advertoriale plin platforma WhitePress la un preț mediu de 30 lei per articol, dar asta nu înseamnă că nu există și site-uri sau bloguri care pretind sume mult mai mari. Pentru beneficii SEO cât mai bune, este recomandat să ai back-link-uri din toate categoriile de preț.

Etichete: , , ,

One thought on “Prețul unui articol pe Blog”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *