Lista preturi Gene Fir cu Fir

preturi-gene-fir-cu-fir

Dacă tot am început să scriu despre prețuri, mi-am zis: Hai sa intru și în domeniul cosmeticalelor, de ce nu?

Nu am știut că există o întreagă poveste în spatele genelor frumoase pe care ni-le flutură doamnele și domnișoarele pentru a ne atrage atenția.

Prima fază prin care niște gene ies în evidență este aplicarea de fard pentru gene (în general cunoscut sub denumirea de rimel sau mascara). Astfel genele lungi de la mama natură apar în toată splendoarea lor deoarece ies în evidență pe toată lungimea lor.

A doua fază este aceea de a aplica gene false. Există un fel de bandă cu gene care se aplică cu un lipici special peste cele deja existente. Acesta este un procedeu destul de simplu, dar nu este de durată. Eventual poate fi folosit dacă este criză de timp și nu trebuiesc îmbogățite genele decât pentru un singur eveniment.

Ultima fază, atunci când se dorește îmbogățirea și alungirea genelor pe termen mai lung, este aplicarea de gene fir cu fir.

În general gama de prețuri pentru serviciile legate de Genele Fir cu Fir este situată între 100 și 350 lei. Găsiți o listă de prețuri aici: Prețuri Gene Fir cu Fir.

Dacă ai un salon de cosmetică și vrei să-ți afișezi lista de prețuri în acest articol, sau vrei orice altă formă de colaborare în domeniul promovării online, te rugăm să ne contactezi prin e-mail: office@iumo.ro

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *