Ce își cumpără românul de sărbători

Se știe că la sfârșit de an, românul este pus pe investiții și cheltuieli.

Fie că avem de unde, fie că ne împrumutăm, tot cheltuim în ultimele două luni din an mai mult decât în restul anului pentru cadouri, pentru a ne mări confortul sau pentru a mânca mai bine ca de obicei.

Poate că este în subconștientul nostru împământenită ideea că trebuie să începem noul an pe cai mari, poate că tragem linie la sfârșit de an și decidem că merităm mai mult. Indiferent care ar fi cauza, aceasta este perioada în care trebuie să stăm cu ochii pe oferte pentru a căuta cele mai mici prețuri.

Hai să studiem categoriile de produse cel mai căutate în această perioadă

Bunuri de folosință îndelungată

Electrocasnicele și electronicele de folosință îndelungată sunt în capul listei. Cine nu și-ar dori un frigider nou pentru a îndesa porcul de Crăciun? Sau, cine nu și-ar dori să serbeze în Decembrie folosindu-se de cele mai noi tehnologii din domeniul aparaturii Audio-Video?

Cei care nu au nevoie de un frigider mai performant cu siguranță vor simți nevoia unui robot care să-i facă treaba în casă!

Ornamente

Deși sărbătorile se repetă, mereu simțim nevoia de a schimba ceva în modul în care decorăm casa de sărbători, așa se face că decorațiunile vor fi mereu căutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *