Cât costă abonamentul YouTube Premium?

Sunt multe persoane care își doresc beneficiile YouTube Premium, dar preferă să recurgă la artificii pentru a le obține în loc să dea lunar câteva zeci de lei. Vom vedea în acest articol care sunt beneficiile abonamentului YouTube Premium, care sunt costurile și vom trage împreună concluzii.

Beneficiile YouTube Premium

  • Nu mai dai de reclame dacă ai un abonament YouTube Premium activ. Te bucuri de YouTube fără a fi întrerupt de anunțuri oricând te conectezi la contul tău de pe dispozitivul mobil, pe computer sau pe un televizor compatibil.
    Poți să faci liniștit atmosferă la o petrecere folosind doar un telefon mobil conectat la niște boxe. Vei putea alege orice melodie, orice playlist și muzica ta se va auzi fără intervenția reclamelor sau fără a se întrerupe atunci când îl folosești pentru a citi un mesaj pe WhatsApp
  • Poți descărca melodii sau videoclipuri pentru a le reda atunci când nu mai ai conexiune la internet. Va trebui să folosești tot aplicațiile YouTube, dar nu vei mai depinde de semnalul GSM atunci când ești într-o zonă fără acces la rețea.
  • Redarea în fundal este unul dintre cele mai importante beneficii, pentru mulți utilizatori este chiar mai important decât posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi redat mai târziu. Astfel poți asculta muzică în timp ce alergi în parc, fără a-ți consuma bateria inutil, dar poți asculta și în timp ce scrii un mail sau trimiți un mesaj.
  • Accesul la YouTube Music Premium este un beneficiu foarte util celor care obișnuiesc să asculte muzică în timp ce conduc și folosesc aplicațiile de navigare, dar și celor care folosesc YouTube doar pentru muzică, nu pentru a se uita la toate schimonoselile

Prețuri abonamente YouTube Premium

YouTube are pentru utilizatorii din România 3 tipuri de abonament, din care unul iese în evidență ca fiind cel mai avantajos: YouTube Premium Family.

Abonamentul YouTube Premium costă doar 26 lei / luna pentru un utilizator, adică mai puțin decât un meniu de FastFood

Dacă ai cu cine să împărtășești experiența și cheltuielile utilizării serviciului, abonamentul YouTube Premium Family (39 lei/lună) este alegerea corectă deoarece îți dă posibilitatea să adaugi încă 4 membrii ai familiei ca utilizatori Premium, iar dacă ar fi să și împărțiți cheltuielile, ați ajunge la un cost de mai puțin de 8 lei per lună pentru fiecare utilizator, adică cât un suc la 2.5 litri.

Pentru studenții eligibili, YouTube oferă abonamentul YouTube Premium Student la prețul de 15 lei / lună

Concluzii

Prima concluzie este aceea că prețul pentru a avea acces la beneficiile serviciului YouTube Premium este unul infim, pe care și-l poate permite chiar și un tânăr de 18 ani, care nu a apucat să facă primul pas într-o viitoare carieră.

A doua concluzie este aceea că nu se merită efortu de a instala extensii în browser pentru a încerca să obții o simulare a beneficiilor abonamentului la YouTube.

Voi ce părere aveți, merită sacrificiul de a renunța la o sticlă de suc pentru a beneficia de YouTube Premium?

One thought on “Cât costă abonamentul YouTube Premium?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *