Unde mai găsești generatoare electrice?

Criza din Ucraina a golit stocurile de generatoare electrice în multe magazine. Mathouse este unul dintre distribuitorii Hyundai care au vândut tot ce aveau pe stoc din această categorie.

Cu greu mai găsești acum generatoare de curent pe benzină sau motorină, cu toate astea importatorii se străduiesc să țină pasul cu cererea și din când în când mai apar câteva oferte, pe eMag, de exemplu.

https://s.gtd.ro/stocgeneratoareemag

Aici găsim încă generatoare Campion sau Rider de putere mică, până în 1kW, la prețuri care încep de la 1400 lei sau generatoare de putere mai mare (8kVA) la prețuri de peste 10.000 lei.

Creșterea prețurilor la aceste categorii de produse se datorează cererii mari, nici nu vreau să mă gândesc cum de unii reușesc în timp de război să acumuleze averi speculând nevoile oamenilor aflați în dificultate și nu mă refer la vânzătorii și distribuitorii autorizați, ci la acei oameni care pleacă cu valuta în traistă în căutare de generatoare cât mai ieftine pentru a le vinde cu profit considerabil în zona de război.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *