Cât costă un laptop la mâna a doua?

Un laptop la mâna a doua poate costa între 200 lei și 5000 lei (sau chiar mai mult). La fel ca și la produsele noi, prețul ar trebui să reflecte calitatea și utilitatea laptopului, dar și garanțiile suplimentare.

De multe ori suntem tentați de ofertele ieftine de pe site-urile de mică publicitate, unde un laptop la mâna a doua poate avea un preț mult mai mic decât unul similar dintr-un magazin care oferă spre vânzare Laptopuri la mâna a doua cu garanție. Dar, ce facem dacă după numai 2 zile produsul cumpărat începe să facă probleme?

Dacă am luat laptopul de la cineva găsit printr-un site de mică publicitate, de cele mai multe ori nu beneficiem de nici o garanție, poate doar aceea de a obține cel mai mic preț. Dacă laptopul este cumpărat de la o firmă de profil, atunci avem posibilitatea de a beneficia de garanție, fie prin returnarea banilor, fie prin depanarea defectului sau înlocuirea produsului.

Partea bună la orice laptop este că el poate fi alimentat și de la sisteme fotovoltaice cu puteri mai mici, deoarece nu au nevoie de sute de wați precum un PC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *