Preț desfundare canalizare

S-a înfundat canalizarea și nu știi de câți bani ai nevoie pentru a rezolva problema? Costul acestei operații depinde de câțiva factori: accesibilitate, dificultate și metodă.

Metode de desfundare a conductelor de canalizare

Desfundarea canalizării cu Hidro-Jet

Această metodă presupune introducerea în conducta de canalizare a unui furtun dotat cu o duză specială care formează niște jeturi puternice atât înainte, cât și înapoi. Aceste jeturi de apă fărâmițează blocajele și le împrăștie.

Costurile acestei operații sunt date de costurile cu manopera și deplasarea utilajului.

În funcție de cât de accesibil este blocajul, costul desfundării poate fi cuprins între câteva sute și câteva mii de lei.

Desfundarea mecanică, cu șarpe

Șarpele este o unealtă mecanică compusă din tijă flexibilă și ghiară.

Șarpele se introduce pe gura de canalizare pentru desfundarea țevilor până când dai de locul blocat. Se manevrează prin răsucire și mișcare de dute-vino până în momentul în care rezidurile ajung în coloana principală. În funcție de lungimea acestuia, poate fi manevrat de 1 - 2 persoane.

Prețul unui șarpe de 15m este de aproximativ 150 lei.

Desfundarea chimică

Această metodă presupune distrugerea blocajelor prin atacarea acestora cu diferite soluții chimice. Uneori poate fi o soluție ieftină și la îndemână, de exemplu în cazul înfundării sifonului de la bucătărie, dar nu este o soluție eficientă în orice situație.

Puteți desfunda canalizarea ieftin în zona București / Ilfov

Pentru a rezolva problema rapid, eficient și cu costuri minime apelați la specialiști. Cereți o ofertă de preț pe site-ul: DesfundareCanal.EU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *