Zugrăveli apartamente, la ce preț?

Pentru mulți dintre noi, costul zugrăvelii apartamentului se rezumă la costul materialelor pe care alegem să le folosim: câțiva saci de CT 126, și CT 127 sau ipsoz de orice fel, câteva găleți de vopsea lavabilă, câțiva metri de folie din plastic pentru a proteja lucrurile pe care nu le putem scoate din casă, bandă autoadezivă pentru a proteja tocurile usilor și ferestrelor sau alte suprafețe cu muchii drepte și, eventual câteva scule noi: trafaleți, șpacluri, pensule.

În medie, materialele necesare pentru a zugrăvi o cameră de apartament nu costă mai mult de 5-600 lei.

De multă vreme există o metoda simplă de a calcula costul cu manopera, pe care o practică meseriașii din construcții: Manopera este egală cu costul materialelor folosite. În cazul zugrăvelilor, de cele mai multe ori se poate aplica această regulă, dar nu în toate cazurile.

Dacă doriți să puneți faianță într-o baie mică și folosiți o , de proastă calitate, în mod sigur prețul manoperei va fi mai mare decât cel al materialelor. Explicația este destul de simplă. Sunt foarte multe plăci ce trebuiesc decupate și dacă faianța este din aceea care crapă și când o ții în mână de un singur colț, este mult mai mult de muncă per metru pătrat decât atunci când ai de pus faianță într-o sală foarte mare în care înșiri plăcile întregi și faci metraje cu viteza luminii.

Cât costă zugrăveala unui apartament?

Prețul total al zugrăvelii unui apartament depinde de suprafața pereților, felul reparațiilor ce trebuiesc efectuate, cât de dificilă este pregătirea suprafețelor și de complexitatea modelelor ce se vor a fi prezente.

În concluzie: Se poate face o simplă igienizare cu mai puțin de 1000 lei sau o zugrăveală ca la carte care să coste chiar și 10.000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *